Egy rövid sztory.

Rólunk

Café Dharma

Ahol a figyelem és a szeretet a falak között van…

A Costa Ricán élő és kávés körökben legendásnak számitó Bányai Laci bácsi kávéjával, és Tóth Sanyival, a szekszárdi kávébab -pörkölő üzemeltetőjével való találkozás egy-egy véletlenül kinyíló ajtó volt az életünkben, amit észrevettünk és beléptünk rajta. 

Változásokkal teli, intenzív utat tettünk meg, számos, szakterületén mesternek tekinthető tanártól tanultunk, hogy az üzleti világ öltönye és kiskosztüme mellett most megtapasztalhassuk a vendéglátás izgalmas világát. 

Képviselni szeretnénk az újhullámos kávéízt, ami egyfajta fuziója a latte artnak és annak a természetes ízvilágnak, amely karakteresen mutatja meg a gyümölcs eredeti ízét, azt, hogy milyen is volt az a föld ahonnan jött. Ez egy sokrétűbb ízélmény, ami könnyedén fogyasztható akár cukor nélkül is.

A kávé gyógyszer is tud lenni, s nem csak fizikai értelemben. Nemrég jöttünk vissza Costa Ricáról egy tanulmányútról, ahol a kávéhoz való kötődésünket a Laci bácsival kialakult baráti kapcsolat tette még erősebbé. Nagy odaadással, törődéssel, odafigyeléssel és szeretettel történik minden az ültetvényein. Ezzel a pozitív emberi energiával töltődik meg a Bányai-kávé. Így is gyógyit: a lelket.

Óriási tisztelet született meg bennünk egy szem pörkölt kávébab iránt, mert láthattuk, hogy milyen sok ponton kell nagyon éles figyelemmel, nagy szeretettel, óriási odaadó gondossággal törödni a kávéval ahhoz, hogy ilyen magas minőségű legyen a végeredmény.

Élmények

Costa Rica-ból

Café dharma

Legyél az elsők között, akik megkapják  értesítéseinket, legújabb ajánlatainkról, termékeinkről és érdekes információkról !

Nyitva tartás

Hétfő – Péntek

07.30 – 18.00

Szombat – Vasárnap

09.00 – 17.00

Fizetési lehetőségek

Készpénz

Bankkártya

Szépkártya (OTP, K&H)

Kövess minket

Scroll to Top