Café Dharma Pillanatok – a te szemeddel

 

Játékleírás a Café Dharma fotós játékáról

 

Új játékra hívunk a Café Dharmában. ☕🥐 Sokan szeretjük megörökíteni és megosztani másokkal a kellemes pillanatainkat. Ha te is szeretsz fotózni, most még nyerhetsz is vele. 🥇👍 Nincs más teendő, mint megörökíteni egy kellemes pillanatodat a Café Dharmában és megosztani azt a Google Térképen. 🎞📷 Minél több megtekintést ér el a képed, annál nagyobb az esélyed, hogy vendégül lássunk egy vidám reggelire vagy egy kellemes koraesti vacsorára. Akár Valentin napon is felhasználhatod a 10 000 Ft-os kupont. 🎟✨😍🤩

A játék célja:

A cél tehát az, hogy a Google Térképen minél többen megtekintsék az általad készített képet vagy videót. Amelyiknek a játék végén a legmagasabb a megtekintése, annak feltöltője nyer egy 10 000 Ft értékű kupont, amelyet a Café Dharmában használhat fel bármilyen étel, ital fogyasztására.

A játék 2020. január 24-től február 12-én este 20.00 óráig tart.
Részvétel – ki és milyen vizuális anyaggal vehet részt:

Kortól és nemtől függetlenül bárki részt vehet a játékban, aki a megadott intervallumban feltölti saját fotóját vagy videóját a Café Dharma Google Térkép felületére.

A feltöltött képek/videók készülhettek korábban is, a lényeg, hogy egyértelműen beazonosítható legyen, hogy a Café Dharmában valami SAJÁT vidám, vicces, örömteli, kellemes pillantot örökítettek meg. Ez lehet selfi és lehet egy hangulatos, kellemes látványfotó a helyről, az ételekről, a kávéról. A vizuális anyag mérete szabadon választott, javasolt azonban jó minőségű, 1280×768 px méretű fotót vagy maximum 30 mp hosszú videót megosztani. Egy személy több képet/videót is feltölthet a játék időtartama alatt.

Leírás a teendőkről:

A Google Térképen a Café Dharma Szentendre nevét beírva megjelenik az adatlap és egy sávban a fényképek. Akár laptopon, asztali gépen vagy mobilon nézed, felkínál egy Fénykép hozzáadása gombot. Rákattintva kiválasztod a feltölteni kívánt képedet és már készen is vagy! 

A képernyőfotók segítenek az eligazodásban.

Feltöltés után a Google automatikusan megjeleníti a feltöltő Google-on használt nevét és számolni kezdi, hogy hány megtekintést ér el a kép. 

A nyereményről és eredményről:

A 10 000 Ft értékű névre szóló kupon bármelyik ételre, italra felhasználható nálunk, akár ittfogyasztásra, akár elvitelre. Egyedül vagy pároddal, családoddal, barátoddal is igénybe veheted és ha szeretnéd, át is ruházhatod. A kupon a kiállítási dátumtól számított 3 hónapig felhasználható, pénzre nem átváltható.

A győztes egyértelműen az a személy, akinek a képét/videóját a legtöbben megtekintették a Google Térkép felületén.

A játék végén képernyő fotóval rögzítjük az adott pillanat állását és közzétesszük az eredményt FB oldalunkon. A 10 000 Ft értékű, névre szóló nyeremény kupon a FB közzétételt követő 2 héten belül vehető át, a győztes hitelt érdemlő beazonosítása után. Amennyiben ezen idő alatt nem jelentkezik a győztes a nyereményért, a második helyezett kapja azt meg. 

További szabályok és javaslatok:

A feltöltött képek/videók jogtisztaságáért a feltöltő személy felel! A Café Dharmának nincs jogi felelőssége a felhasználók által feltöltött tartalommal kapcsolatban, ahogyan lehetősége sincsen a képeket módosítani és törölni sem.

Ezért nyomatékosan kérjük, hogy kizárólag a kiírásnak megfelelően, 18 év feletti vagy politikai témát nem tartalmazó, saját készítésű, közízlést, általános személyiségi jogokat nem sértő, az internet és a Google irányelveit figyelembe vevő képeket, videókat töltsetek fel.
A Google adatvédelmi irányelveit itt találod: Link

Ne bízd magad a szerencsére, minél többeket inspirálsz, annál több megtekintése lesz a képednek/videódnak. Ajánljuk tehát, hogy saját és a mi FB oldalunkra is töltsd fel a versenyképeidet, hogy minél szélesebb körnek eljusson.

FONTOS! Mindegy, hogy a FB-on, Instán, stb. helyeken hányan kedvelik a képedet, a versenyben CSAK a Google Térképen megtekintők számítanak!

Amennyiben a játék folyamán kérdés, tecnikai elakadás adódik, kérjük keressetek bennünket a jatek@cafe-dharma.hu email címen vagy a +36 20 272 2324 telefonszámon.

Jó játékot, kellemes Café Dharma Pillanatokat kívánunk mindenkinek!

A Café Dharma csapata